Deskundigheid op de juiste plek

In 2010 zijn we gestart met het ontwikkelen van software die slimme interactie, communicatie en data uitwisseling tussen de mobiele telefoon, apps en web faciliteert. In drie jaar tijd hebben we een krachtige, innovatieve en interessante sms- en web(app)oplossing ontwikkeld; 'Owello' genaamd. Gevestigd in een 19e eeuws pand te Nijmegen, bouwen we verder aan deze dienst die zowel voor particulieren als voor bedrijven nieuw en bijzondere kansen biedt.

Sfeer

De input van onze klanten en het bijkomende succes van onze dienst maken dat we lekker hard mogen werken in een constructieve, creatieve, open en hartelijke sfeer. Al met al, bevindt zich in hartje van Nijmegen een warm, hectisch en bovenal gezellig spreekwoordelijk kippenhok. Momenteel bestaat het team uit drie jonge, ambitieuze en doorgewinterde deskundigen op diverse gebieden, die wij graag aan u voorstellen:

Joost Callaars (1976)

Conceptueel ontwikkelaar en drijvende kracht voor en achter Owello. Hij mag zich graag met alle werkzaamheden bemoeien, ongeacht de discipline, en dat vinden we maar wat prettig. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de doorontwikkeling, uitbreidingen en het vinden van nieuwe concepten waardoor de dienst 'verfrissend met een twist' blijft. Hij is de kip die het liefst elke dag opnieuw het gouden ei legt.

Ronnie van den Crommenacker (1987)

Is met zijn verfrissende hobby windsurfen in combinatie met zijn programmeertalent een vindingrijk developer. Door zijn volhardendheid in het vinden van oplossingen evenals in het debuggen, maakt hij zich onmisbaar. Zijn stiptheid in het werken voert hij, hoe kan het ook anders, door in het zich houden aan gemaakt afspraken. Daarom is hij als kip, ondanks dat de rol van haan al vergeven is, toch diegene die ons wakker kraait.

Hans van Zutphen (1974)

Hardcore developer en een puzzle killer. Zijn programmeer skills gaan ver terug en maken dat hij oplossingen vanuit zeer uiteenlopende zijden benadert. Hij zorgt menigmaal voor fronzen op onze gezichten bij de complexe oplossingen die hij vindt en feilloos weet te realiseren. Geef hem een kilo veren, een lapje leer en een pot lijm en hij maakt een kip!

Zin in een baan?

Is Owello een bedrijf met een product waar jij echt kan bijdragen? Spreekt ons kippenhok jou aan? En is Owello de interessante werkgever of stageplek waar jij altijd al naar op zoek was? Dan kun je als haantje de voorste altijd je CV mét bijbehorende open sollicitatie brief toesturen naar info@owello.nl.

Vacature: software engineer

Voor de verdere ontwikkeling en groei zijn wij op zoek naar talent! Heb jij (veel) ervaring met Python, PostgreSQL, Django Framework en C++ en/of JAVA en kun je naast jou reguliere baan of freelance werk, actief en serieus ons team versterken?

Ben jij die hardwerkende software engineer die enthousiast, slim, zelfstandig kan werken en je houd van samen ondernemen... dan is dit misschien de uitdaging voor jou! Immers wij bieden niet zo maar een baan maar de mogelijkheid om in een jong talentvol team op te groeien. Voel jij je aangesproken en wil je meer weten, neem dan via info@owello.nl contact met ons op of bel 06-10762664. Waar wacht je nog op...